Car Ašoka Veliki – od 386. do 388. epizode

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – od 386. do 388. epizode

By  | 

6

Car Ašoka Veliki – od 386. do 388. epizode
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

386.epizoda
Ašoka pita Kaurvaki da napusti Patliputru. On ode. Devi dotrči do Kaurvaki i ispituje je. Kaurvaki podeli da ju je Ašoka prepoznao, ali je tražio od nje da ode. Ona počne pakovati stvari. Devi odlazi kod Darme. Kaurvaki gleda Ašoka kako napušta palatu. Darma dođe sa Devi kod nje. Nazove je Kaurvaki čim ova krene da ode. Kaurvaki je iznenađena, zagrli je. Siamak se sudari sa Vitom i povredi ga. Sušim čuje kako Kaurvaki priča da je Ašoka ceo njen svet. Uđe u njenu sobu i prebacuje joj za ono što je uradila. Krene da joj se približi, ali ga Kaurvaki poseče nožem. Bindu dođe i Sušim izmisli neku priču. Kaurvaki želi da bude sama, te oni odu. Kasnije, Čanda nežno previja Sušimovu ranu. Bindu previja Vitovu ranu, i krene da pronađe Siamaka zbog ovoga. Ašoka stiže do bunara za koji ljudi govore da je smrt. On skoči u bunar. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *