Car Ašoka Veliki – od 81. do 85. epizode - Turske-Serije.Net

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – od 81. do 85. epizode

By  | 

1

Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

81.epizoda
Dharma radi pooju. Chanakya dolazi tu i razgovara o Ashokovom ocu. Ashok ih prisluškuje, šokiran je saznanjem da je njegov otac u Patliputru. On postavi uslov Chanakyi da mu kaže ko mu je otac, pa će on(Ashok) prihvatiti Binduov predlog.

82.epizoda
Chanakya ne odgovori Ashoku. Agni pametno otkrije da je Justin vara. Upozorava ga. Ashok odluči otići u Vaan, u svojoj staroj kući da sazna istinu o njegovom ocu.

83.epizoda
Ashok dolazi do kuće jedne stare žene. Sushim se izvinjava Chanakyi. Stara žena kaže Ashoku da mu je majka bila prelepa. Bila je savršen par sa njegovim ocem. Ashok pita ko mu je otac. Međutim, žena od starosti zaboravi šta je već pričala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


84.epizoda
Ashok je razočaran. Justin i Agni rade grčki ritual. Starica ispriča Ashoku da je davno, jedan čovek došao tražiti njegovu majku. Bilo je mnogo ljudi sa njim, onda se i katasrofa desila. Međutim, ne može se setiti ko su bili ti ljudi.

85.epizoda
Na savet drugara, Ashok pita Bindua da od Chanakye sazna ko mu je otac. Vrahimir kaže Chanakyi da Helena kuje zaveru sa Rajom. Helena i Raj pričaju o svom planu, okrenu se i vide da Ashok stoji tu.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *