Da li je kvantna medicina prevara?

Blog

Da li je kvantna medicina prevara?

By  | 

Da li je kvantna medicina prevara?

Kvantna medicina je trenutno jedna od najpopularnijih tema među medicinskim radnicima. Iako je okružena skepticizmom i kritikama, kvantna medicina je jedna od najsavremenijih i najinovativnijih medicinskih praksi za koju se pokazalo da daje revolucionarne rezultate u lečenju različitih bolesti.

Kvantna medicina nije magija, ali da nam može pomoći kako bismo na vreme otkrili potencijalni zdravstveni problem. Očigledno nije prevara, ali je važno biti obazriv i paziti se ljudi koji koriste popularnost ove savremene medicine da zarade dodatan novac, na neadekvatnim uređajima i sa lepom pričom koja nema veze sa pravom kvantnom medicinom.

Kvantna medicina obuhvata primenu kvantne fizike i bionauke (bioelektronika). Kvantna medicina predstavlja buducnost medicinske prakse i veliku ulogu u otkrivanju i lecenju mnogih bolesti. Kao i u drugim granama medicine, pažljiv izbor pravog sertifikovanog lekara ili terapeuta je od izuzetne važnosti kako bi se izbegli potencijalni rizici po zdravlje pacijenata.

U sledećem odeljku možete pročitati savete i saznati kako da prepoznate takve prevare, a kako da izaberete pravo strucno lice:

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


* izaberite kompletno licenciranog i sertifikovanog doktora kvantne medicine
*izaberite lekara koji ima pozitivno energetsko biopolje (auru) i prijatnu (smirujuću) energiju
*izaberite lekara kome verujete
*pronađite doktora koji ima dobru reputaciju (pogledajte komentare, iskustva i svedočenja ili idite po preporuci)
*tražite doktora koji praktikuje ono što priča ( doktor treba da izgleda mladoliko, zdravo, vitko i raspolozeno )
* ne bi trebalo da idete na analizu ili tretman, ukoliko doktor nema bar sledeće od opreme – skener ili elektrode/sonde za analizu glave, ruku i nogu, kao i uređaj za kvantu regeneraciju.
*ukoliko se doktor ne bavi prevencijom, ukoliko vas ne upozorava na rizično stanje ili parametre za nastanak energetskog disbalansa koji može voditi u bolest, ne vraćajte se kod istog ili zatrazite te informacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *