Bahar 6 epizoda, Da li je Mehmet mrtav? - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 6 epizoda, Da li je Mehmet mrtav?

By  | 

pageDa li je Mehmet mrtav?

Nuran zove Evsun i govori Ilijasu da je gospodin Mehmet policiju koja mu je došla na vrata poslao kući i rekao da će doći kad bude imao vremena.Govori mu da on (Ilijas) bezveze maltretira i nju i sebe.Bahar hvata Ateša u Mehmetovoj kancelariji.On joj govori da ne priča to Mehmetu jer mu priprema iznenadjenje, prezentaciju o firmi.

Ateš dovozi Bahar ispred kuće.Nuran je vidi i zove je da dodje u kuću.Viče na nju i želi da je ošamari što je zatekla u muškom društvu.Ilijas kaže da neće njegova kćerka da ga osramoti.On brani Bahar i nudi je da večera.Mehmet odlučuje da se lično pozabavi Jusufovim nestankom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nran obaveštava Evsun da će Ilijas početi da radi na gradilištu kao pomoćnik.Mehmetova žena (Fulija) dovodi u vilu malog dečaka.
Ateš prati Evsun i govori Bahar da priprati sestru, naravno sa nepoznatog broja, tako da ona ne zna da je zove on.Bahar odlazi u hotel, ali ne vidi Evsun i Alpa u hotelskoj sobi jer su oni već otišli, povredjena je što je verovala nekom neznancu.Nuran i Ilijas daju izjavu u policijskoj stanici o tome kad su zadnji put videli Jusufa.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *