Devojka imena Feriha 61-65 epizode - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha 61-65 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha 61-65 epizode
61 epizoda

Feriha se zaprepasti nakon što joj je Koraj rekao  vest koja je pogodila Emira. Napad u kom je Mehmet ranjen odvodi porodicu Jilmaz zajedno s Ferihom u bolnicu. Dok se vest o napadu koji se dogodio u noćnom klubu širi u valovima, Unal i Ajsun biće zapanjeni onime što ih je snašlo. Dok je neizvesnost iščekivanja u bolničkom hodniku okupila sve, Ferihi, koja proživljava tešku emotivnu krizu zbog straha da ne izgubi Emira, nikako neće biti lako saznati pozadinu napada na noćni klub. Pristupanje Unala, koji je očajan zbog sina, donosi sa sobom zanimljiv razvoj događaja za Javuza. Dok se Feriha, koja preispituje ono što se dogodilo u strahu da ne izgubi Emira, nalazi u previranjima oko svojih osećanja, Emir ovog puta ne reaguje na njen potez u vezi s tim strahom. Feriha je emotivno potresena Emirovim opiranjem, a sve bliži Korajev rođendan biće prepun iznenađenja u smislu međusobnih odnosa i razračunavanja.


62 epizoda

Dok proživljavaju zanimljivu gomilu turbulentnih trenutaka u seoskoj kući, Emir i Feriha povlače neočekivane poteze.
Zajedno s Gulsuminim pucanjem po šavovima koje je pogodilo svakoga, jedan poseban dan obeležen je Javuzovim iznenadnim pritiskom. Opasno razdoblje započeto Javuzovim pritiscima izazvaće veliku krizu između Ferihe i Emira. Dok se teški odnosi Emira i Ferihe nastavljaju u punom jeku, Emir preduzima provokativan potez kako bi izazvao Javuza. S druge strane u stanu kućepazitelja vlada uzbuđenje zbog posete Hatidžinog sina Akifa. Dok će Akifova poseta dovesti do uspostave krhkih veza između stana kućepazitelja i Ferihe i Emira, njih dvoje očekuje novo iznenađenje.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *