Devojka imena Feriha od 3 do 5 epizode - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 3 do 5 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha od 3 do 5 epizode

3 epizoda
Mehmetova greška ima razarajuće posledice po Zehru i njenu porodicu. Odnosi između Rize koji je silno posramljen zbog sina i Zehre koja stoji iza dece postaju sve napetiji. Riza koji traži način kako da  izbavi porodicu iz teške situacije u koju je zapala svojom odlukom uznemiri dodatno porodicu. Razapeta između laži i istine, Feriha pati zbog poslednjih događaja u kući. U međuvremenu neočekivana potpora omogućava joj izlazak iz četiri zida svog stana.
4 epizoda
Rastu tenzije između Ferihe i Emira u zaključanom amfiteatru. Feriha je sterana u kut. Riza odlučuje zajedno s Mehmetom otići u rodni kraj da proda zemlju. Ta odluka predstavlja veliki životni poraz za Zehru. Zehra duboko u sebi pati. S jedne strane pokušava uspostaviti ravnotežu u odnosu Mehmeta i Rize dok se istodobno trudi hodati uzdignute glave. Feriha saznaje da je Hande umesala  svoje prste u zaključavanju amfiteatra. Dok Emira i celi fakultet iznenadi Ferihina reakcija na Hande, Ferihu će ona dovesti u potencijalno opasnu situaciju. I Emir se nađe na udaru besa Ferihe, što pojačava napetost između njih.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *