Dil Se Dil Tak (118. ep.) 12.07.2017. – Teni reši da napusti Banušali kuću zauvek, Šorvori kaže Partu da ga Teni voli!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (118. ep.) 12.07.2017. – Teni reši da napusti Banušali kuću zauvek, Šorvori kaže Partu da ga Teni voli!

By  | 

Teni reši da napusti Banušali kuću zauvek, Šorvori kaže Partu da ga Teni voli!

Za epizodu od 11.07. nema prevoda

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće kako Teni napiše pismo Amanu, u kome piše cela njena istina.
Šorvori je zabrinuta i misli o Teni i njenim pravim namerama. Ona shvata da je Teni kroz ‘Bađirao Mastani’ dramu htela da prikaže zapravo ono što joj je u srcu.
U sobi, Teni radosno pakuje stvari i misli da su Part i Šorvori shvatili koliko im ona znači. Ona reši da se preseli u njihovu sobu, pre nego što Aman pročita njeno pismo i rastrgne je zajedno sa tim pismom. Misli da će je Part podržati i spasiti.
Part ulazi u sobu, Šorvori ga zagrli i plače. Ona se pita da li mu može reći pravu istinu. On je pita zašto je zabrinuta. Šorvori mu govori: ,,Ti to ne možeš nikako da razumeš, Part… Teni te voli. Ona je zaljubljena u tebe.” Part je u neverici i gleda je začuđeno. Šorvori nastavlja: ,,Da, Part… Sve što je Teni rekla u toj svojoj drami je bila istina. Ona to doživljava u sebi zaista! To je sve bila istina i ona nije lagala, Part!”
Teni hoda ka njihovoj sobi sa stvarima, da bi se smestila tu. Part: ,,Teni ne shvata šta je radila. Samo joj se svideo film i eto. Šorvori, smiri se, hej. Shvati da je Teni takva i nemoj previše da se brineš oko toga. Važi?” Šorvori: ,,Ja sve dobro shvatam, Part, ali ti to ne shvataš! Ona je žena i njeno srce je povezano sa tvojim, Part! Ona tebe voli. Teni je zaljubljena u tebe! Zar nisi nikada primetio kako se ponašala ovo vreme?” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *