Dil Se Dil Tak 157. ep. - Mohini proklinje Indu, Đagrutino i Rišabovo venčanje je ugovoreno!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 157. ep. – Mohini proklinje Indu, Đagrutino i Rišabovo venčanje je ugovoreno!

By  | 

Dil Se Dil Tak 157. ep. – Mohini proklinje Indu, Đagrutino i Rišabovo venčanje je ugovoreno

Prevod: Maya. 🙂
Pred vama sada je treća epizoda (07.09.) iz ,,maratonskog” ciklusa epizoda ove serije. Ova epizoda je veoma uzbudljiva i nadam se da ćete uživati, čitajući je i gledajući fotografije na vrhu svake stranice. Mogu da krenem sa prevodom. Veliki pozdrav svim fanovima! 🙂

Ova epizoda počinje sa Mohini, koja predstavlja Seđal gostima. Svi gledaju i smeškaju se. Seđal daje svima čaj. Svi uzimaju čaj. Šorvori i Đagruti idu ka holu i gledaju sve to. Šorvori kaže Đagruti i uhvati je za ruku: ,,Samo budi jaka, Đagruti. Seđalin plan je bio da zauzme tvoje mesto i ljubav, a ja neću dozvoliti da se to desi. Rekla sam ti i pre da budeš jaka, a sada je vreme da pokažeš to.” Đagruti se složi slabašno i uhvati je za ruku. Šorvori stavi svoju ruku preko. Šorvori ulazi u hol i predstavi Đagruti svima. Mohini je gleda namrgođeno, a ostali se smeškaju radosno. Đagruti pozdravi sve. Mohini naglo ustaje, pa sedne opet i pogleda u svoju sestru: ,,Indu.” Indu krene polako: ,,Ja… Stvarno ne znam odakle da krenem… Sve se desilo veoma brzo… Mi smo dobri prijatelji i znamo se godinama, ali zašto ne bismo to poznanstvo podigli na veći nivo? Da ga pretvorimo u vezu?” Svi se smeškaju, a najviše par – Rišab i Đagruti. Rišabova majka sedne pored nje, razveseli se i izjavi: ,,Upravo zato smo i mi došli ovde! Mislimo da treba da pretvorimo to u vezu.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svi se smeškaju. Mohini je srećna i klima glavom. Rišabova majka upita: ,,Znači, dogovorile smo se? Rišabova i Đagrutina veza je dogovorena!” Indu je bez teksta. Mohini i Seđal ustaju ljutito i žele da se pobune, ali onda shvate burnu reakciju pa sednu natrag na svoja mesta. Indu pogleda u svoju sestru (Pojni Mohini), pa se seti svog obećanja… Prikazano nam je sećanje iz pretpretprošle epizode ove serije – [ Mohini dolazi kod Indu i pita je da joj obeća da će da spoji Rišaba i Seđal po svaku cenu. Indu je uhvati za ruku utešno i obećava. ] – Kraj sećanja. Indu gleda Mohini, koja joj ljutito šapne iz daljine: ,,Indu!” Đagruti i Rišab se gledaju, srećni su.. Indu krene: ,,Ja… Vi… Slušajte, ja sam mislila…” Rišabova majka se nasmeje i kaže joj: ,,Tačno znam o čemu sada misliš. Mislila si isto što i ja, zar ne? Pitaš se kako sam ti pročitala misli, znam! To se zove pravo prijateljstvo. Toga ima malo u današnje vreme… ali, evo, postoji toga još. Tvoja ćerka, Đagruti, tako je dobra i čista kao zlato. Nama se mnogo sviđa, a i Rišabu takođe. Zbog toga smo i došli ovde. Zbog nje.”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *