Dil Se Dil Tak 172. ep.,Šorvori smišlja plan da slomi Partovo srce i ošamari Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 172. ep.,Šorvori smišlja plan da slomi Partovo srce i ošamari Teni!

By  | 

29.09.2017. – Dil Se Dil Tak – Šorvori smišlja plan da slomi Partovo srce i ošamari Teni!

Prevod: Maya. Uživajte u ovoj (29.09.2017.) epizodi. Veliki pozdrav svima na sajtu! 🙂

Epizoda kreće u Banušali kući. Noć je. U krevetu, Part spava a Šorvori je budna i misli o svemu. Šorvori mazi Parta po licu i govori: ,,Ja sam bila sama kad si me ti uhvatio za ruku, Part. Nisi nikada odustao od svojega obećanja, samo sam ja… samo ću te ja uskoro napustiti zauvek. Želim da živim svaki momenat sa tobom, jer će se sutra sve promeniti. Voleo si me puno, a ja ti neću dopustiti da ostaneš sâm i patiš za mene. Teni će te voleti… isto onoliko puno kao ja.”
Ona ga poljubi u lice. Tužna muzika je u pozadini….

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg jutra, Indu sprema dekoracije. Ambika (Dadi, Partova baka) dolazi da je smiri. Indu govori uzbuđeno da želi da sve bude perfektno u vezi Šorvori i Parta. Mohini želi da izgleda prelepo i neguje svoje lice. (Jako smešno izgleda – prim. prev.) 😃 Predloži Indu i Ambiki da takođe neguju svoje lice. Indu želi da ode, ali je Mohini uvodi unutra.

U kupatilu, Šorvori se gleda u ogledalu i misli o svemu.. Ona govori: ,,Danas je poslednji dan naše veze, Part. Poslednji čas kada smo zajedno… Nakon ovog intervjua danas, ništa više neće ostati.”
Ona plače. Part je doziva i pita da li je spremna. Šorvori briše suze, oblači haljinu i izlazi napolje. Ona namesti lažan osmeh i pita Parta da li joj ta haljina stoji. Part joj predloži da obuče neku drugu haljinu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *