Dil Se Dil Tak 192. ep.,Mohini priča loše o Šorvori, Part i Teni čuju to! Prolazi dva meseca!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 192. ep.,Mohini priča loše o Šorvori, Part i Teni čuju to! Prolazi dva meseca!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 30.10.2017. – Mohini priča loše o Šorvori, Part i Teni čuju to! Prolazi dva meseca!

Prevod: Maya. 😀

Epizoda kreće tamo gde je prošla stala. Svi su tužni i plaču za Šorvori… Oni odlaze na (neku vrstu) sahrane. Iako tu prisustvuju samo muškarci, Teni je bila uporna da ide i Ambika joj je dopustila. Došlo je vreme za poslednje Šorvorine rituale. Teni se tu okupila sa ostalima i plače… Ona se seća Šorvori i tuguje… Part uzima štap i zapali ga teškog srca. Svi muškarci su obučeni u belo i gledaju to tužno… Oni plaču. Part isto plače neutešno. On prilazi Šorvorinom telu i zapali ga. Vatra gori… Svi gledaju. Teni gleda u taj plamen i jeca…. Ona se seća svega. Prikazana su nam neka od njenih sećanja – [ Šorvori stavlja Teni “bindi” na čelo i kaže joj nasmejano: ,,Ovo je za tebe, Teni. Spremna sam sve da ti dam. Uvek budi srećna ovako.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


One se šale i smeju. Zagrle se. ]. S druge strane, i Part se seća svih lepih trenutaka sa Šorvori. Prikazana su nam neka od tih sećanja iz starih dobrih dana – [ Šorvori i Part plešu. Oni se zagrle… Oni se poljube i intimni su… Part nacrta Šorvori srce (“Dil”) na šaci i kaže srećno: ,,Naša srca će večno da budu zajedno. Ništa ne može da nas razdvoji. Moje srce kuca za tvoje… Srce srcu (“Dil Se Dil Tak”).”
Šorvori se nasmeje i zagrli ga. Oni se smeju… ] – Kraj. Part pada na zemlju i očajan je. On viče i plače bez prekida. On ponavlja: ,,Šorvori! Šorvori…”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *