Divlji - 1. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 1. epizoda!

By  | 

Serija počinje sa momkom koji nosi smeće i čisti po ulici. Ugleda djevojčicu koja takođe živi na ulici kako se uvukla pod kamion kako bi dohvatila jabuku, gladna je. Međutim, vozač krene upaliti kamion te momak potrči i zaustavi ga. Vozač optuži malecnu da je pohlepna dok je momak odbrani. Saznajemo da se on zove Jaman i da je sam sebi dao to ime. Odrastao je na ulici.

Ruja i Alaz dolaze do mjesta gdje on radi, Ruja povraća dok se Alaz ponaša neobuzdano s obzirom da je koristio drogu. Jaman ga onesvijesti i odveze ih njihovoj kući gdje zateknu jednu ženu.

Alaz je njen sin. Ruja je oslovi sa tetka Neslihan kada je ona izgrdi, možda je taj momak sa ulica psihopata. Neslihan želi da se oduži Jamanu, govori da ona ima zakladu koja brine o djeci sa ulice. Jaman je bijesan i ne prihvata ništa, samo želi da ide. Ona mu nudi novac i on uzima hiljadu i odlazi srećan.

Jaman i njegova braca i sestra sa ulice upadaju u bolnicu u kojoj Neslihan radi. Yabani/ Jaman saznaje da je ona doktorica i ispriča joj priču o Umutu koji je zbog njega ostao u kolicima. Vraća joj novac i moli za doktora koji će ga izliječiti. Neslihan mu obeća pomoći i on je zagrli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Neslihan održi govor pred svima o djeci sa ulici i kako je promijenila shvatanje. Ruja odlazi kod Yabani i njegove porodice sa ulice i provodi vrijeme sa njima. Dogovori sa Yabani da je uči voziti.

Yabani ugleda u dječijoj sobi sliku Neslihan i njega kako drži igračku. Međutim, ona vikne šta on radi tu i Alaz dolazi sa nožem. U borbi Neslihan je ranjena. Yabani pobjegne i gleda dio slike koji nosi u novčaniku i shvata da mu je ona majka.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *