Dnevnik ljubavi 1 epizoda - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 1 epizoda

By  | 

v201310071745501123962.mp4

Dnevnik ljubavi 1 epizoda

Serija pocinje tako sto se devojcica Feride popela na drvo u zenskom internatu. Uciteljica moli Feride da sidje sa drveta. Feride se saplice I pada sa drveta.

Sledeca scena je. Feride je u kuci na obali mora sa svojim roditeljima. Feridina mama boluje od tuberkoloze. Feridina mama umire na kaucu. Feride je zatice mrtvu na krevetu. Feride ne zna sta se desilo sa njenom majkom. Ujutru ih Feridin otac zatice jednu pored druge, Feride pita tatu sta je sa njenom majkom.

Sledeceg dana sahranjuju Feridinu majku. Posle majcine smrti deca su Feride izbegavala. Feridin otac salje Feride u internat, kako bi tamo stekla obrazovanje. Feride dolazi kuci kod svojih rodjaka svake godine u vreme praznika. Sa jednom rodjakom Feride se nije bas najbolje slagala.Feridi se svidjao jedan decko, ali je on nije primecivao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vraca se scena kada se Feride popela na drvo u internatu. Feridinom teci saopstavaju da je Feridin otac Nizametin poginuo u ratnoj borbi. Feride je u skoli i u internatu veoma nestasno dete, a i kasnije veoma nestasna devojka, zbog toga je nazivaju grmusa.

Feridina ljubav iz detinjstva Kamran je postao lekar. Doktor Selim dobija naredjenje od coveka koji ga je ocuvao I skolovao da osvoji Feride, kako bi mu Selim vratio dug. Covek govori Selimu da Feride ima dobar miraz. Selim mora da je osvoji i ozeni.
Feride je otisla na jezero gde se Kamran sastao sa jednom damom.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

70 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *