Dnevnik ljubavi 10 epizoda - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 10 epizoda

By  | 

pageDnevnik ljubavi 10 epizoda

Epizoda pocinje sa Feride kako sedi ispred internata razmisljajuci kuda da ode, tada se pojavljuje Kamran. Kamran govori da je saznao za Nedzmijine lazi,zeli da mu Feride oprosti i zeli da Feride podje sa njim, ali Feride ne zeli. Feride govori da je gotovo sa njima i da su za to zasluzni njena teta I Kamran, jer ona ne zeli vise da se vrati u njihovu kucu. Kamran moli Feride da podje sa njim, ali ona I dalje tera svoje I odlazi na pristaniste. Feride nema novca, pa daje prsten u zamenu za brodsku kartu za Tekirdag. Kamran stize na pristaniste za Feridom. Kamran trazi da ugleda Feride, ali ne uspeva da je nadje.Kamran kod prodavaca karti ugleda prsten koji je dala Feride u zamenu za kartu. Kamran pita prodavca karata odakle mu prsten. Prodavac prvo okleva da kaze, ali kada ga je Kamran pritisnuo, govori da mu je dala jedna mlada devojka u zamenu za kartu. Kamran kupuje kartu, Kamran daje novac i za Feridinu kartu i uzima prsten.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kamran pronalazi feride na brodu, seda pored nje, feride ustaje i seda na drugo sediste. Kamran vadi prsten koji je Feride dala za kartu. Selim dolazi kod Neriman, zeli da se udruze kako bi zajedno ostvarili svoj cilj. Feride stize kod svoje druge tete. Feride govori Kamranu da ce ona sama uci i da ne ide sa njom. Sestra I tetka je lepo docekuju, pitaju za Kamrana, Feride govori da je sama dosla. Feridina tetka shvata da nesto nije uredu i zabrinjava se. Kamran ispred kuce u vrtu ceka Feride.

Nedzmije sece vene, Sejftin I Besime dolaze u njenu sobu cuvsi njen jauk. Sejftin brzo odvodi Nedzmije u bolnicu. Selim previja Nedzmiji rane,Selim izlazi iz sobe govori da je stanje stabilno. Sejftin govori Selimu da li je jos zainteresovan za njegovu kcerku, Selim govori da jeste. Sejftin kaze Selimu da moze da ozeni njegovu kcerku. Selim govori Sejftinu da se Kamran protivi njihovoj vezi. Sejftin kaze da je Kamran njegova briga.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

46 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *