Dnevnik ljubavi 11 epizoda,Kamran prosi Feride! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 11 epizoda,Kamran prosi Feride!

By  | 

pageKamran prosi Feride!

Epizoda pocinje sa Feride I Kamranom na ljuljasci kako jedan drugom govore o ljubavi.Kamran govori da je voli, a Feride govori da ga ne voli I tako jedan drugom ponavljaju dok nije pukao konopac sa ljuljaske. Kada su se nasli na zemlji jedan preko drugog Feride govori Kamranu da voli i ona njega. Feride se postidela ustaje i odlazi u kucu. U kuci susrecu tetku koja pita sta je bilo. Kamran govori da je danas njegov najsrecniji dan. Feride se zatvara u sobu, Kamran staje na vrata i govori Feride,, ti si slast moje duse,, Feridi se to svidelo. Feride otvara vrata i ljuti se na Kamrana. Kamran joj prilazi i govori joj da je on sada najsretniji covek na svetu jer je rekla da ga voli. Feride se priseca kada je Kamran obmanuo i nije dosao na zakazani sastanak. Feride govori da hoce i sada da je obmane, Kamran joj govori da se to nece desiti. Kamran Govori Feride da ce je uvek voleti i da on voli da je voli. Nakon toga Kamran utucen izlazi iz kuce. Feride shvata da ce zauvek izgubiti Kamrana ako sada ode, Feride polazi za Kamranom, stize Kamrana i govori mu da ne ide i da joj delic njenog mozga govori da treba da bude sa njim. Kamran i Feride odlaze kuci.

Sejftin dovodi kuci maticara povodom zakljucenja braka njegove kcerke Nedzmije i Selima. Maticar govori Sejftinu da covek za koga on udaje cerku je vec ozenjen sa Feride. Sejftinu je to tesko palo.

Kamran i Feride dolaze kuci. Svi su se obradovali kada su ugledali Feride, Sejftin i Besime pozdravljaju Feride I zele joj dobrodoslicu. Svi ulaze u kucu. Sejftin govori Feride da zeli da poprica sa njom I sa Kamranom. Sejftin pita Kamrana da li je znao da je Feride Selimova zakonita zena.Feride se iznenadjuje i govori da je to laz. Sejftin govori da ima vencani list.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno