Dnevnik ljubavi 14 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 14 epizoda

By  | 

pageDnevnik ljubavi 14 epizoda

Epizoda pocinje sa Kamranom u ucionici, gde drzi nastavu Feridi i njenim drugaricama. Ucenica Valez ne shvata ozbiljno Kamrana, ne slusa njegova predavanja i sali se na njegov racun, Kamranu se to nije svidelo, govori gospodjici Valez da izadje napolje. Kamran govori ucenicama da u privatnom zivotu mogu biti prijatelji, poznanici i rodjaci, ali kad udju u ucionicu, drzace se svih propisanih pravila nastave.

Neriman dolazi kod Selima I Nedzmije. Neriman je smislila plan kako da razdvoje Kamrana i Feride. Neriman govori Selimu da ce ona u svojoj kuci pozvati Feride. Neriman govori Selimu kad Feride i on udju u sobu, dogodice se nezgoda, brava na vratima ce se slomiti. Neriman govori da ce ona izaci i slomiti bravu, tad ce on ostati sam sa Feride.

Nedzmije sa svojim muzem odlazi u grad. Nedzmije se u gradu srece sa ocem, ali Nedzmije ne prilazi ocu. Sejftinu je bilo krivo sto Nedzmije nije prisla. Uvece kad je Sejftin dosao kuci govori svojoj zeni Besime da joj je video cerku u gradu. Sejftin kaze Besime da je izgledala u jadnom stanju, u nekom tananom kaputu, u letnjim cipelicama i ako je zima. Sejftin pita Besime da li je Nedzmije imala topliju garderobu, ako je ima da joj odnese. Besime kaze da ima, ali je to garderoba za devojke, da bi morala da joj kupi drugu. Sejftin kaze da joj kupi garderobu i odnese.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno