Dnevnik ljubavi 16 epizoda,Feride i Kamran se ne pojavljuju na vlastitu veridbu! - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 16 epizoda,Feride i Kamran se ne pojavljuju na vlastitu veridbu!

By  | 

pageDnevnik ljubavi 16 epizoda!

Epizoda pocinje kako Kamran ide iza Feride i govori joj da ne ide, Feride mu govori da je ne dira i da je pusti da ide. Kamran govori Feride, ako je interesuje sta je bilo te noci sa Neriman slobodno moze da ga pita jer ce joj sve reci. Feride govori Kamranu da mu ne veruje nista sto joj prica. Kamran govori Feride da je za njega ona mogla biti sve,ali ona je odabrala da ona za njega bude niko, govori joj da ide. Kamran dovozi Feride do internata i ako su ljuti jedno na drugo teska srca se rastaju.

Sejftin i Besime shvataju da mladenci nece doci. Sejftin se obraca gostima. Sejftin se izvinjava sto veridbe nije bilo, zahvaljuje se gostima sto su ih ispostovali i dosli na danasnji dan kada su trebali biti najsrecniji. Sejftin i Besime ispracaju goste. Besime je gnevna na Feride, govori da ta devojka nije htela njenog sina. Sejftin joj govori da nije bas tako kao sto ona kaze. Sejftin dolazi kod Feride. Sejftin pita Feride zasto nisu dosli na svoju veridbu. Sejftin pita Feride da li je Kamran izigrao njeno poverenje. Feride place, govori Sejftinu da je ona kriva sto nisu dosli na veridbu. Feride odlazi u spavaonu kod drugarica. Sejftin krece da nadje Kamrana. Sejftin pronalazi Kamrana u kafani kod njihovih prijatelja. Sejftin pita Kamrana sta je ucinio i sve pokvario.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *