Dnevnik ljubavi 2 epizoda! - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 2 epizoda!

By  | 

pageDnevnik ljubavi 2 epizoda!

Epizoda pocinje tako sto se Kamran priseca Feride kada je dosla kod njih kao mala, kada je ostala bez majke.Priseca se trenutaka kada su se igrali i pravili nestasluke,zbog kojih su Kamranovi roditelji morali da se svadjaju sa komsijama. Kamran se priseca kako se njegov otac Sejftin borio da sahrani Feridinog oca pored njene majke,koji je poginuo u borbi na neprijateljskoj teritoriji. I tamo je i sahranjen. Da bi se telo prenelo u njegovo mesto, bilo je potrebno puno truda. Toj odluci da se Feridin otac sahrani u njegovom mestu ,jedan covek se protivio, covek koji je bio zaljubljen u Feridinu majku,covek koji je ocuvao I skolovao doktora Selima. Sejftin se jedne noci sa tim covekom morao fizicki obracunati, zbog cega je zavrsio na sudu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kamran je prilikom pada sa drveta povredio nogu. Kamran dolazi u sobu sa Selimom,Selim mu pregleda nogu, u sobi razgovaraju o Sureji, o zeni koja boluje od neizlecive bolesti, za koju Selim misli da je Feride I da ona boluje od te bolesti. Feride cuje njihov razgovor, misleci da pricaju o njoj, jer joj je predhodno Selim rekao da ona boluje od te bolesti I da ce se Kamran I on pobrinuti da ozdravi. U to vreme su vladale zaraze koji su prenosili glodari. Sejftin I njegov radnik dosli su u kontakt sa pacovom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *