Dnevnik ljubavi 23 epizoda - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 23 epizoda

By  | 

2546862-calikusu5

Dnevnik ljubavi 23 epizoda

Epizoda pocinje sa Neriman i Feride u Kamranovoj sobi. Feride je rekla Neriman da joj je Kamran sve ispricao i da ona zna sve. Neriman pita Feride sta joj je pricao Kamran. Feride odgovara da to sto joj je pricao Kamran nije vazno sada, ona zeli da cuje njenu pricu. Neriman pita Feride da li joj je Kamran pricao za bebu.

Kamran je pretukao Jusufa. Jusuf govori Kamranu da to nije njegova Feride vec druga. Kamran govori Jusufu da mora da je dovede i da je upozna sa njim, i tek tad ce mu poverovati da je to druga Feride. Besime dolazi ljuta u Sejftinovu radnu sobu. Besime govori Sejftinu da se razvede od nje. Sejftin joj govori da ne zna sta prica. Besime se ljuti sto Sejftin spava u istoj sobi sa Neriman. Sejftin odgovara Besime da nema razloga za razvodom, jer oni spavaju u istoj sobi, ali ne spavaju u istom krevetu, to rade kako ne bi Feride primetila da je brak prividan. Besime vice da je bas briga za Feride, ona zeli da povrati svoju porodicu nazad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sejftinovu i Besimeninu raspravu je cula Neriman. Neriman kasnije odlazi kod Besime. Neriman govori Besime da je za raspad njene porodice kriva Feride i da treba sve da joj isprica. Besime shvata kakve su Nerimanine namere. Besime govori Neriman da ide jer to nikad nece uraditi zato sto joj sin nikad ne bi oprostio. Besime izbaca Neriman iz sobe.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *