Dnevnik ljubavi 29 epizoda,Feride saznaje da Kamran nije otac Nerimanog deteta. - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 29 epizoda,Feride saznaje da Kamran nije otac Nerimanog deteta.

By  | 

calikusu-29_640Dnevnik ljubavi 29 epizoda

Epizoda pocinje kako Feride drzi u naruciju malu Guldze. Guldze u snu govori Feridi mama. To je cuo Murat. Murat vraca Feride u internat. Kamran polazi iz Azejine kuce. Kamran saznaje od Azeljine sluskinje da se Nerimanina desna strana paralizovala. Kamran odmah krece u bolnicu. Neriman je histericna sto ne oseca noge. Feride dolazi kod Guldze i donosi joj poklon. Murat se obradovao kad je video Feride. Feride je pomogla Muratu da nahrani Guldze. Feride se vraca u internat.

Izmedju Jusufa i Muzgan se radja ljubav. Lekar koji je zajedno sa Kamranom lecio Neriman, dolazi kod Murata da prijavi Kamrana, jer je dao pogresnu dijagnozu Neriman. Murat je zdravstveni inspektor. Kamran dolazi u internat. Kamran ulazi u Feridinu spavaonu. Kamran primecuje da je na Feridinom krevetu jedna nogarka polomljena. Kamran uzima alat i popravlja Feridin krevet. Feride je srecna sto joj je krevet popravljen, a jos je srecnija sto ga je popravio Kamran. Feride je tuzna zbog rastanka sa Kamranom.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno