Dnevnik ljubavi 30 epizoda!Dnevnik ljubavi kraj serije! - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 30 epizoda!Dnevnik ljubavi kraj serije!

By  | 

page 2Dnevnik ljubavi kraj serije!

Epizoda pocinje kako Munevar govori Feride, da Neriman ne nosi Kamranovo dete. Feride je srecna zbog toga. Kamran se posle pijane noci budi u Azeljinom krevetu. Kamran po izlasku iz Azeljine kuce ugleda sliku, na kojoj je naslikana njegova bivsa kolegenica iz bolnice, Zahide. Zahide je Azeljina sestra koja je preminula. Azelja napada Kamrana, da je kriv za smrt njene sestre. Kamran odgovara da on nije kriv. Azelja pokazuje Kamranu Zahidin dnevnik, u kom je ona pisala da se sastajala sa njim. Kamran govori Azelji da se on nikada nije sastao sa njenom sestrom. Govori da joj on nikada nije dao povod za bilo sta. Azelja besna izbaca Kamrana iz kuce.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Feride dolazi kod Kamrana. Govori Kamranu da ga mnogo voli. Feride ostavlja Kamrana da prica sa Munevar. Munevar govori Kamranu, da dete koje nosi Neriman nije njegovo. Kamran srecan izlazi ispred bolnice kod Feride. Munevar sopstava Neriman da je sve ispricala Kamranu. Da ce morati naci drugu priliku gde ce da se prikaci. Munevar odlazi od Neriman.

Feride trazi od Kamrana prsten da joj vrati na ruku. Kamran vraca prsten. Kamran i Feride dolaze kuci. Svi u kuci se raduju sto ih vide zajedno. Neriman tuzi Kamrana. Kamranov kolega donosi tuzbu kod Murata. Murat dolazi kod Neriman u bolnicu da proveri njeno stanje. Kamrana u bolnicu docekuje policija. Policija smesta Kamrana u njegovu kancelariju, dok Inspektor Murat ne zavrsi pregled pacijenta. Murat ulazi u Kamranovu kancelariju. Kamran se iznenadio kad je ugledao Murata kao inspektora. Kamran stoji iza svoje terapije. Govori da je uradio ispravnu stvar. Kamran pita Murata koja je njegova odluka. Murat odgovara Kamranu da ce kasnije saznati.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *