Dnevnik ljubavi 9 epizoda - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 9 epizoda

By  | 

221120131456214007676_2

Dnevnik ljubavi 9 epizoda

Epizoda pocinje sa Kamranom, Selimom I Feride. Kamran govori Feride da je sve cuo ispred vrata. Kamran ne dozvoljava Feridi ni rec da izgovori, izbacuje je van. Selim licmerno govori da ne zna sta je sa Feride. Kamran govori Selimu da ne zeli vise da ga vidi, ni njega ni njegovu sestru Nedzmije I da u najskorije vreme uzme svoju zenu I odlazi iz njegovog zivota. Feride se vraca u bolnicu I ulazi u Kamranovu ordinaciju. Feride govori Kamranu da je Selim lagao da je bolesna. Kada je ona saznala da nije bolesna Selim ju je hteo otrovati bombonama. Feride govori da za to zna Nedzmije I Mari. Kamran zeli da ode sa Feride kod Mari kako bi se uverio da je to istina. Selim je cuo njihov razgovor. Selim odlazi po Nedzmije da je odvede navodno kod krojaca, I tako bi pronasao Mari.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Besime ne dozvoljava da idu sami pa sa njima salje I sluskinju,ali sluskinju Nedzmije I Selim ne vode sa sobom. Selim govori Nedzmiji da nagovori Mari da ne kaze nista Kamranu za zatrovane bombone. Nedzmije jedva uspeva da nagovori Mari da ne kaze nista Kamranu. Zapisnicar dolazi po Kamrana da ga dovede kod Kadije. Policija je uhvatila Leventa I Neriman, kada je Neriman razbila prozor na Levantonom ducanu. Policija pronalazi Vasfijeva dokumenta kod Levanta u kuci. Kadija naredjuje da zatvore Levanta, a Neriman u kucni pritvor. Kadija govori Sejfetinu da se njegov sin u poslednjem trenutku spasio sramote koju bi mu Neriman donela.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *