Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 11. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 11. deo

By  | 

2

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 11. deo
Miti je svojoj Amo i Kani rekla da bi ona želela da se zaposli i nešto da radi, jer ne može više samo da sedi kuci. Bebe su prohodale i bila su dobra , mirna i poslušna deca. Kana je pita šta bi ona volela da radi. Miti kaže da je ona dugo razmišljala, i da bi najviše volela da bude uciteljica plesa. Volela bi najviše decu da poducava, a može i starije. Otišla bi u svoju školu gde je ona nekada sa Muktom išla i gde je stekla diplomu, kao vrhunski igrac. Damini i Kana su se složiili. Miti je odmah sutradan otišla do svoje škole, ponela je diplomu i potražila glavnog menadžera. Pokucala je na vrata i ušla. Iznenadila se kad je ugledala svog ucitelja, a i on se iznenadio kad je ugledao.
“Miti ti, otkud ti? Treba li ti nešto?” – odmah je hteo da naruci kafu, ali ona je odbila. Miti mu pruža svoju diplomu i kaže da bi volela da se bavi onim što je on nekada radio, a sad vidi da je toliko napredovao, da je postao glavni menadžer. On kaže da njemu njena diploma ne treba jer on zna kako ona igra, uostalom, od njega je i dobila tu diplomu, ali mnogo mu je žao što su sva mesta popunjena i nije im potrebna za sada instruktorka plesa. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.intifilm.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *