Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 112. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 112. deo

By  | 

5

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 112. deo
Miti se okrenula prema Akašu i pitala ga šta je video i zašto ju je pozvao. Akaš ih je odveo do prodajnog mesta i pokazao šta je slučajno video, nešto od stvari za decu. Na tom bazaru su dosta stvari pokupovali za Rani i decu, tu je Miti kupila i jedno odelce za Manua, u stvari jedne bermudice i lepu majicu. Kupila je to isto i za sina, ali u drugoj boji. Za bliznakinje i Sankratovu ćerku kupila je prelepe haljinice, a i jednu manju za malu Miti. Rani je sama birala i sve što je izabrala Miti joj je kupila, Akaš se tu nije mešao. Kese sa garderobom je Akaš odneo u kola, a onda su otišli do tržnog centra. Miti je Akaša odvukla do dela gde se prodaju košulje i zajedno sa njim ih je razgledala. Zatim je ugledala jednu košulju – belu sa širim i užim tamno ljubičastim prugama. Prišla je prodavačici i rekla da joj treba ovakva košulja u toj i toj veličini. Miti je raspakovala košulju i premeravala je prema Akašu. Dužina same košulje, a i rukavi su mu odgovarali, ali u ramenima je bila malo uža. Miti daje košulju prodavačici da je spakuje sa rečima da odgovara, samo kravatu treba za nju da nađe. Dok je prodavačica tražila odgovarajuću kravatu, Akaš se obratio Miti, rekavši joj da je košulja prelepa i puno mu se sviđa, ali njemu je ta košulja mala, odnosno biće mu tesna u rukama-mišicama i ramenima. Dužina je dobra, ali njemu treba veći broj.
Miti ga je pogledala i kaže: “Znam da je tebi ta košulja tesna, tebi treba veći broj, ali ja sam tu košulju odabrala za Amana, a kasnije ću i tebi izabrati.”
Akaš je nemo gledao u Miti, a onda samo igovorio jedno “dobro”. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: http://ask.fm/Odbacena767

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *