Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 118. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 118. deo

By  | 

7

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 118. deo
Miti je nastavila priču – u ono vreme ona je mislila da je kopile i ako se uda za njega (Akaša) da će moći zajedno da se izbore protiv društva. Trebali su da idu na medeni mesec u Švajcarsku, a on je odveo u svoje selo, u Atishgard, gde su je ponižavali, omalovažavali, na njoj se iživljavali… nisu joj dali da se javi svojima i kada je saznala celu istinu, da se on sa njom oženio iz osvete i mržnje, ona ga je napustila.”
Aman: “Šta?!”
Besno je pogledao Akaša i rekao: “Ne mogu da verujem! Zar si našao njoj da se svetiš?! Da li ti znaš kroz šta je Miti prolazila kada je saznala da je ćerka majke ubice?? Ja sam jedva uspevao da je smirim, i tada sam bio jako zabrinut za nju, plašili smo se i ja i Kana da ne učini nešto sebi, a ti si našao da joj se svetiš! Dobro, reci mi Miti zašto si mu se vratila?”
Miti odgovara da nije htela da mu se vrati. On prema njoj nije tada bio loš, ali sem njegove snaje Kađri, svi ostali su bili loši. Ona tada nije mogla ništa da provali, mislila je da je on stvarno voli. Ali kada je saznala celu istinu za nju je to bio šok. Odveo je u šumu da je ubije i gađao je nožem, ali je promašio – nož se zario u drvo i tu se našla zmija. Tada je mislila da je spasio od zmije, ali u šumi su ih našli Muktini roditelji sve su joj ispričali i ona je otišla. Miti samo što nije zaplakala pričajući i svi su je slušali nemo. I Aman je slušao nemo, a onda pogledao Akaša i rekao obraćajući se Miti: “Da te je Miti ubio tada ili povredio, da znaš da ne bih sedeo skrštenih ruku! Svojim rukama bih ga ubio, zadavio! Nije mi jasno zašto si mu se vratila…?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *