Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 125. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 125. deo

By  | 

14

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 125. deo
Mukta: “Amane, ti si napustio fakultet pri samom kraju studija i nisi ga završio?”
Aman: “Jesam Mukta, završio sam ga. Ta tri ispita sam vanredno dao. Moj ujak, koji je tada bio ministar, mi je to kod direktora fakulteta sredio, ali sam tada bio u jako lošim odnosima sa svojim ocem.”
Višnu: “Nije mi nešto jasno… Ako je kod vas postojala ta ljubav zašto ste se rastali?”
Aman: “Mukta je sigurno čula Miti, kada je sa mnom razgovarala preko telefona, da će doći kod mene. Tada je ona došla i počela da me grli govoreći mi da sam ja njena ljubav. Pravila je predstavu za Miti, jer to nije bilo tačno. Jedno vreme se poigravala i sa Juvrađem i sa mnom. Miti je to videla i otišla. Koliko sam je puta zvao na telefon, a ona mi se nije javljala… Sutradan nije došla na fakultet, a ni kasnije. Pitao sam Muktu gde je Miti, a ona mi je odgovorila da ne zna. Ni posle deset dana nije došla. Poslao sam joj poruku da idem iz grada na par dana, pa ću se vratiti, jer sam mislio da je na mene ljuta. Znam kroz šta je Miti u tom periodu prolazila i koliko je ranjiva, samo joj je još ovo trebalo sa Muktom.”
Miti: “Kako sam mogla da dolazim na nastavu kada me je Muktin tata udario kolima… Tada sam dugo bila u bolnici, operisana sam.”
Zaplakala je: “Tada sam izgubila slezinu, ali je Mukta dobila oca. Kada sam se oporavila i krenula na fakultet, tebe Amane nije bilo, a htela sam da razgovaramo. I ja sam pitala Muktu za tebe, meni je rekla da ne zna gde si ti…. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *