Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 145. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 145. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 145. deo
Akaš je nastavio da priča o zameni sarija, kako je sebi narušio zdravlje ljutim papričicama na koje je alergičan. Za debelog Kanu sa kojim je trebao važan ugovor da sklopi… Pozvao ga je kući gde je on prepoznao Nandini kao svoju ljubavnicu, koju je nasilno hteo da odvede sa sobom iako ona nije želela da ide sa njim.
Akaš: “Ja sam je tada odbranio. Kakav bih ja bako bio muškarac kada bih dozvolio da mi neko dođe u kuću i da radi šta god hoće? Znam da bi se i moja Miti naljutila da je nisam odbranio, a i pocepao sam sklopljeni ugovor sa njim. Ta prostitutka me je zagrlila, sva je drhtala, a ja sam čekao da se smiri. To je sve videla moja žena… Jedva smo se pomirili. Taj Kana je želeo da mi se osveti i kupio je firmu sa kojom smo trebali da se spojimo. Tako mi je na poslu pravio probleme.”
Nastavio je da priča sve šta se dalje dešavalo u kući, kako ga je Nandini često saletala, a on joj je stalno govorio da u njegovom srcu ima mesta samo za njegovu ženu. Ta prostitutka se udružila sa tim Kanom i sa njim je išla kod crnog maga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *