Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 154. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 154. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 154. deo
Aman se okrenuo prema Miti i kaže: “Miti, moram da ti priznam da danima razmišljam o crnoj magiji i o svemu onome što si mi ispričala. Znaš, raspitivao sam se kod nekih prijatelja i od mnogih sam čuo da oni veruju u crnu magiju, čak neki su je osetili i na svojoj koži. Miti, rekla si mi da je Akaš bio uporan da te vodi kod psihijatra. Oni bi te sigurno proglasili ludom i ko zna koliko bi ti provela u bolnici kao psihijatrijski slučaj. Možda su se on i ta prostitutka dogovorili da se zajedno bave crnom magijom protiv tebe. Tako bi oni živeli zajedno u tvojoj kući sa njihovom ćerkom, on bi i dalje vodio firmu tvog oca, a ti im ne bi bila na smetnji jer bi te proglasili ludom i smestili u neki sanatorijum, bolnicu, odakle se teško izlazi i bila bi obeležena kao luda osoba…”
Akaš je ušao u dvorište i ugledao Ambiku i Amru kako sa devojčicama ulaze u kuću, a onda je ugledao Miti i Amana kako stoje i razgovaraju, devojčice da se ispred njih igraju, a malo dalje Sankrata i Amana kako igraju fudbal. Krenuo je na prstima prema Miti i Amanu da ih iznenadi, da ih zagrli, a onda par koraka iza njih je stao. Želeo je da čuje o čemu pričaju, jer je čuo Amana kada je Miti pričao da sumnja u njega, da misli da je želeo sa prostitutkom da proglasi Miti ludom da bi on ostao da živi sa njom u toj kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *