Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 158. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 158. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 158. deo
Akaš je malo podviknuo: “Miti, ja više ne mogu često da letim za Assam, da vodim firmu tvoga tate ovde i da vodim knjige u Assamu, to mi je postalo naporno!”
Miti: “Akaše, hajde da nađemo nekog dobrog knjigovođu koji bi vodio knjige u Assamu! Tako ti ne bi morao da putuješ tamo.”
Akaš: “A koga da nađemo, Miti? Teško se može naći poštena osoba koja te ne bi podkradala! I onaj knjigovođa je baku dobro pokrao. Miti, ti ne znaš o kolikim ciframa se radi i koliko si ti bogata!”
Miti: “Mene to nasledstvo i to bogatsvo ne zanima, ja ga nisam tražila!”
Akaš: “Znam Miti, ti si jako skromna, ali šteta je da to sve propadne. Ako bi mi firme vodili dobro, deca bi nam bila dobro obezbeđena i oni bi sve to nasledili. Misli malo i na decu!”
Miti je podviknula malo i kaže: “Vidim koliko ti misliš na decu, oni će sada da krenu u školu! Ovde ih možemo upisati u najbolju osnovnu školu, mogu ići u englesku školu, a tamo bi ih jedino mogli upisati u neku seosku školu, i kakvo bi oni obrazovanje dobili?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *