Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 169. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 169. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 169. deo
Akaš: “Nemoj Sankrate, ne mogu da pričam dalje. Ta prokleta žena mi je uništila život, živeo sam u paklu. Mitina i moja je najveća greška što smo krili i prećutali našu prošlost, koja je zloslutno ušla u naš život i napravila nam pakao od života.”
Ašfag je bio radoznao jer nije mu bilo jasno o čemu pričaju. Akaš je pričao za Rani za koju se Miti grčevito borila i da je on tu malu usvojio samo zbog Miti. On tada nije znao čija je ćerka, a kada je saznao bio je u šoku. Bio je u šoku što je ta mala ćerka devojke sa kojom je davno u prošlosti bio intiman i koju je njegov ujak oterao jer je on jedini znao da mu je ona sestra od tetke.”
Aman: “To je strašno da sa sestrom od tetke ima dete, ova mala Rani je njegova ćerka.”
Ašfag je zanemeo, a onda kaže: “Video sam koliko ta mala liči na njega…”
Akaš je pričao da on zato nije kriv jer tada nije znao da mu je sestra i počeo je da priča šta se sve u prošlosti izdešavalo, kao i to da su mama Ića i njegov i Sankrantov tata imali ugovoren brak… Kako se njehov tata oženio njihovom majkom…
Ašfag: “Sada su mi neke stvari jasne… Ali nisi nam rekao zašto te je napustila Miti.”
Akaš mu je sve ispričao. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *