Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 178. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 178. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 178. deo
Nešto pred ručak je stigla i Rani. Deca su joj se puno obradovala, puno su je ljubili kao i ona njih. Rani je za vreme ručka saznala da je Miti još kao mlada devojka počela da piše dnevnike i da su svi njeni dnevnici odneti u jednu produkcijsku kuću, te da će po njima da se snima serija. Bila je oduševljena i odmah je pitala da li će se i ona naći u toj seriji. Miti joj je dala potvrdan odgovor. Rani je sva ushićena rekla da će to odmah svima da kaže kada bude stigla u internat i da se pohvali. Svi su ćutali, a i Miti.
Kasnije je Miti odvela Rani u njenu sobu da malo popriča sa njom i tada joj je objasnila zašto ne bi trebala nikome da priča da će ta serija biti o njihovom životu i da drugi ne treba da znaju da su kroz sve to oni prošli.
Miti: “Ti si Rani već velika devojka, a vrlo dobro znaš, a možeš i da shvatiš i razumeš čime se bavila u prošlosti tvoja majka. Ti bi tim otkrićem od strane drugih najgore prošla. Možda bi te mnogi vređali, ismejavali, a mnogi ne bi ni želeli da se sa tobom druže. Zato je najbolje da o tome nikome ne pričamo i da niko i ne zna da se radi o nama. Eto, i mi se selimo tako da ni tamo niko neće znati da je ta serija o našem životu.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *