Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 180. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 180. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 180. deo
Miti i Akaš su otišli u produkcijsku kuću, gde su bili lepo i srdačno primljeni. Primio ih je jedan mlađi muškarac, možda koju godinu stariji od Akaša. Muškarac visok i mršav, duguljastog lica, sa veoma visokim zaliscima. Predstavio se imenom i prezimenom i rekao da je on producent koji je zadužen oko svih priprema za seriju. Iz hodnika ih je uveo u jednu veću prostoriju gde je bio dugački sto pretrpan papirima.Odmah je veći deo papira sklonio i raščistio skoro polovinu stola. Zatim ih je zamolio da sednu. Miti i Akaš su seli. Miti je neprestano posmatrala tu gomilu papira i pitala ga: “Kako se snalazite sa svim ovim papirima? Ne plašite se da nešto slučajno ne izgubite?”
On se nasmejao i kaže da se tu jako dobro snalazi, dobro se uhodao tako da niša neće izgubiti, sve je tu. Pojavila se i jedna mlađa žena koju je zamolio da skuva kafu za goste.
Muškarac je gledao u Miti i rekao: “Očekivao sam vas juče jer ste mi rekli da danas putujete, ali pošto ste danas došli da li to znači da ste odustali od puta?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *