Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 185. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 185. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 185. deo
Zajedno su Miti i baka Vivi plakale, a onda joj se Miti zahvalila i rekla da je jako dobra, da ima dosta sličnosti sa njenom majkom, samo je starija.
Miti: “Ovo mesto je prelepo… Vi često dolazite tu?”
Baka je to potvrdila i kaže: “Na ovom mestu, na ovom brdašcu, sam tražila da mi se posadi ova lepa bašta sa ovim prelepim ružičastim cvećem i tu sam svaki dan kada je lepo vreme.”
Miti je pogledala celu okolinu: “Da, stvarno, ovde je prelepo i sa ovog brdašca se vidi cela okolina.”
Miti je pogledala sa desne strane, u pravcu kuće i kuća je izgledala mala. Naspram putića sa koga su se popeli Akaš i Miti nazirala se u daljini gusta šuma. Sa leve strane kao da proplancima nije bilo kraja.
Miti je bila radoznala i baku je pitala: “Bako, zašto ste baš na ovoj velikoj udaljenosti od kuće tražili da Vam se posadi bašta, zašto to niste uradili u blizini kuće?”
Baka: “Posle smrti mojih roditelja ostala sam da živim sama. Nisam se mnogo sa ljudima družila, samoća u kući me je ubijala i onda sam namerno izabrala ovo mesto i naredila sam da mi se tu posadi bašta. Pogled je lep, a i šetnja do bašte i nazad do kuće mi baš prija. Ovde sam provela najlepši deo svog života, uz tišinu, mir i čitanje, a društvo su mi pravili ovi prelepi leptiri.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *