Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 2. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 2. deo

By  | 

www.aapkacolors.com5

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 2. deo
Dnevnik prepričava jedna čitateljka

Miti se probudila i leži zamišljena, otkud baš sad kad je rešila da ide saznaje da je trudna, a u bolnici su joj rekli da joj je oštećena materica, i da nikad nece postati majka. Ulazi Ekades, gleda Mitine stvari u torbi i kaže da ce ona da povadi sve njene stvari iz torbe i vratiti u orman, jer sad ona nigde ne može da ide.Miti je ustala, otišla do prozora zamišljena i kaže svekrvi da ništa ne dira ona ce završiti pakovanje, jer ona ne može tu da ostane, i mora napustiti tu kucu. Ekades je ubeđuje da ona ne sme da napusti tu kucu, jer je njena beba siguran naslednik njenih predaka, i da ce samo to njeno dete imati pravo na tu vilu.Ona zna da je ona htela sve da ostavi cerki one prostitutke, ali ima boga i kucu ce naslediti pravi naslednik. Miti stoji zamišljena, a onda kaže da ce ostati u toj kuci zbog bebe, i da bi ta kuca dobila pravog naslednika, ali pod jednim uslovom, da se pred njom ne spominje covek nemoralnog ponašanja, što se nje tice ima svu slobodu življenja da sad može da živi s kim hoce i kako hoce, i da je se kloni jer ne može ocima da ga vidi. Akaš pristaje na sve samo da Miti ne ide, ali uvece se vraca kuci pijan, i moli je da mu oprosti, on nije znao, on nije znao da je to bila Nandini bio je mnogo pijan, kuka moli i place tražeci oproštaj. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.aapkacolors.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

42 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *