Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 218. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 218. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 218. deo
Akaš nastavlja: “Miti, da samo znaš koliko sam bio srećan kada sam saznao da si trudna, a tek koliko sam propatio kada si me u trudnoći udaljila od sebe… Danju sam i nekako funkcionisao, ali noći su mi bile jako teške… Skoro svaku noć sam plakao zbog tebe i naše odvojenosti, ali me je držala i nada da ćemo se pomiriti kada se naše bebe rode. Patio sam jer sam ja želeo da te čuvam i budem uz tebe tokom tvoje trudnoće. Patio sam i lio suze, a sada znam da nam je bog nju poslao da se meni osveti, zbog mojih grehova, ona je ušla u naš život samo da nas rastavi. Miti, kako ti ranije nisi primetila da si trudna, Vi žene imate taj osećaj i pratite ciklus?”
Miti se kiselo nasmejala i kaže: “Vi u kući ste Nandini svi prihvatili, ona je to osetila i ja sam joj bila smetnja. Ja je tada nisam mogla isterati, jer ste svi bili uz nju, pa čak i ti, ali sam se sama borila protiv nje. Govorila mi je da je ona tvoja prva ljubav, da imate i dete, da bih ja trebala da odem… Tada sam se spustila na njen nivo i borile smo se jedna protiv druge rečima. Tada sam te volela i nisam se predavala, rekla sam joj da me ti voliš i da nas ona nikada neće moći rastaviti. Kada je videla da me tako ne može pobediti počela je da se bavi crnom magijom protiv mene. Tako da u tom periodu i nisam pratila svoj ciklus.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!