Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 259. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 259. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 259. deo
Blizu ulaznih vrata kuće stajali su Akaš i Sumitra i čekali Miti i baku da izađu. Kada su ih ugledali, Akaš je odmah pitao Miti šta je saznala jer je video da je plakala. Pitao je zašto ga je beli mag izbacila iz prostorije. Onaj čovek je uzeo megafon da prozove sledeće koji su bili na redu, ali pre toga prišao im je i zamolio da se sklone u stranu, jer je i onako gužva ispred bila velika. Svo četvoro su se pomerili u stranu. Akaš je ponovo tražio da mu kaže šta je saznala.
Miti skoro plačljivim glasom kaže: “Ja sam Akaše prokleta, rođena sam prokleta, cela moja porodica je prokleta… Proklela nas je tvoja baba…”
Akaš je začuđeno gledao, a Miti je nastavila: “Tvoja baba-tetka je bacila tešku kletvu i prokletstvo na porodicu Bharti i to da moraju 7 generacija da budu prokleti. I baka je pod prokletstvom, a i naša deca su rođena sa prokletstvom.”
Baka je uhvatila Sumitru ispod ruke i smirenim glasom je rekla: “Hajde da pođemo do auta i da se sklonimo iz ove gužve. A ti Akaše, budi uz Miti. Pomozi joj sine, vidiš da jedva stoji na nogama, danas se baš mnogo potresla. Usput će ti sve ispričati. Dok je Akaš stavljao ranac na leđa, baka i Sumitra su se dosta udaljili. Akaš je zagrlio Miti i rekao joj da pokuša da se smiri pošto je osetio da Miti drhti. Zatim tražio da mu sve natenane ispriča i da mu kaže zašto je on morao da izađe. Miti mu je rekla da su tako brzo primljeni kod belog maga zahvaljujući njegovom ocu, koji je želeo da saznaju sve o prokletstvu. Akaš je bio iznenađen što je duh njegovog oca komunicirao sa tom ženom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


KLIKNI DA POSTAVIS KOMENTAR
Picture source: YouTube

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!