Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 259. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 259. deo

By  | 

Dok su putovali, baka Vivi je najviše pričala. Priznala im je da ona odavno zna da ih je ta mlada devojka Četerđi proklela. Zato se nije ni udala, a imala je puno prosaca koje je odbijala. Mnoge drugarice su na nju vršile pritisak da se uda i da ne živi sama. Ali razlog zašto nije htela da se uda nije htela da im kaže. Jedino je za to znala Sumitrina baka, koja joj je bila kao sestra. Ona bi uvek stala u njenu zaštitu, jer je u potpunosti razumela.
Zagrlila je Sumitru i rekla: “Mnogo mi tvoja baka nedostaje… Eto, i nju sam izgubila, umrla je jako mlada.”
Baka im je još rekla da bi i ona odavno umrla, ali želja da nađe svoju bratanicu joj je davala snagu. Unajmljivala je i preko 100 ljudi da tragaju po celoj Indiji za njenom bratanicom, nije štedela novac. Čak je bila spremna i da rasproda imovinu ako treba. Želela je da je pronađu i da joj kaže za to proklestvo. Ali je bila jako iznenađena kada je saznala da je ona poginula, a da je njen muž živ. Po toj kletvi je trebalo da ona bude udovica. Zato je i imala veliku želju da i ona ide sa njima i da vidi da li je sve to istina u vezi prokletstva. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: www.voot.com

KLIKNI DA POSTAVIS KOMENTAR

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno