Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 266. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 266. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 266. deo
Akaš: “Da Miti, naša će deca uvek biti sa nama, mi nećemo dozvoliti da u životu prođu loše. Čim budu stariji i zreliji, sešćemo sa njima i razgovarati, oni moraju da znaju za ovo prokletsvo. Moraćemo im ispričati sve o nama, i tome kako smo mi prošli u životu, baš zbog tog prokletsva. Ali mi ćemo se stalno moliti da boginja Kali poštedi našu decu i da odustane od tog prokletstva. Ona može biti i dobra boginja, molićemo joj se.”
Zatim joj je ispričao da će uskoro stići i kipovi njihovih bogova kojima će se takođe moliti.
Miti: “Ko zna da li će boginja Kali odustati… Plašim se da će naše ćerke proći jako loše u životu, tim pre što su još indentične. Sutra, kada se budu udale, mogu imati puno neprijatnosti. Mnogi mogu pomisliti da su videli neku drugu bliznakinju u nepoznatom muškom društvu. Neće smeti na ulici da stanu i da popričaju sa nekim poznanikom… Tako ove druge dve bliznakinje mogu imati problema u svojim porodicama…”
Akaš: “To je tačno, ali one mogu da imaju različite frizure, a i dve bliznakinje mogu kosu da ofarbaju. Jedna može ostati crnka, a druga crvenokosa, treća da posvetli svoju kosu…”
Miti: “Dobro, to nije loše rešenje, ali šta ako se sve tri zaljube u istog momka?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: sharpene.gq

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!