Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 266. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 266. deo

By  | 

Akaš: “Odlično Miti, imaš vremena da to ispišeš i da se spremiš da večeras krenemo za Mumbaj. Mi to ne smemo da šaljemo poštom. Može se paket izgubiti u putu i da dospe u nečije ruke. Zato mislim da je najbolje da ga mi odnesemo u produkcijsku kuću i predamo, a posle da obiđemo rodbinu.”
Miti: “Tačno je da se paket može izgubiti, mora se odneti lično, ali ja nisam još spremna da idem za Mumbaj… Idi ti, Akaše.”
Akaš: “Ne Miti, ne mogu da idem bez tebe, dogovorili smo se da se više nećemo razdvajati. Idemo zajedno. Čim predamo dnevnik obićićemo i našu rodbinu, znam da bi volela da vidiš svoju Amo, deda Đogija, Muktu… Miti, sve ćemo ih obići, a onda želim da te odvedem na jedno mesto. Želim da idemo kod Manthan Mai, belog maga. I ona je čuvena na daleko i kod nje dolaze ljudi iz raznih krajeva. I kod nje se dugo čeka, a čak i ona neke i ne prima, isto kao i beli mag sa planine. Ali mene je ona primila kada sam bio sa Amo. Znam i siguran sam da će me primiti i sada. Ti si od belog maga sa planine saznala samo o prokletstvu i kletvi, a ništa o Nandini. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: YouTube

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno