Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 47. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 47. deo

By  | 

 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 47. deo

Ambiku je ovaj govor tužioca pogodio, a i skandiranje da joj žele smrt, bila je mnogo uplašena. Mukta joj je rekla da se ne plaši, nju ovde niko i ne poznaje. To je šapatom potvrđivao i Sankrat, dok je Višnu bio izgubljen.
Nasmejao se i rekao: “Naša Miti je stvarno divna i hrabra devojka, Akaš i ne zna šta je izgubio.”
Zatim je pitao Muktu da li ona poznaje tog momka, Amana. Mukta je odgovorila sa “da”, dobro ga poznaje, to je bio njen drug iz razreda, a kasnije Mitin dečko. Pričaće mu kući o njemu. Višnu je pitao gde je Akaš, kao i Sankrat koji je bio jako zabrinut za brata.
Akaš je i dalje stajao naslonjen na zid i bio nem, nije mogao da veruje u sve što je to veče čuo. Pored njega je publika prolazila, izlazili su, a on više nije znao gde se nalazi i gde treba da ide. Odjednom ga je masa omladine pogurala i on nije imao kud. Našao se u centru gužve i išao polako, a kako je masa omladine žurila tako su ga bukvalno nosili. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *