Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 56. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 56. deo

By  | 

www.desitvbox.me

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 56. deo
I Sankrat i Akaš su se začudili i Akaš je pitao tetku kako mu je mama i zašto ih sve zove. Takođe je pitao da li je Miti još uvek tu.
Gomti: “Jeste, Miti je tu, ali ni ona ne zna zašto ih Ekadeš zove.”
Uspavali su decu i svi su otišli kod Ekadeš. I Miti je bila u sobi, ali je stajala kod prozora, okrenuta leđima. Miti je prvo htela da napusti sobu, ali je Ekadeš zadržala rečima da i ona mora da čuje sve što ona ima da kaže. Miti je poslušala i ostala, ali se zato okrenula da ne bi gledala Akaša. Jednostavno nije mogla da ga vidi, gadi joj se, to je rekla i svekrvi
Ekadeš: “Zamolila sam vas da dođete jer želim nešto da vam saopštim. Vi svi dobro znate da ova vila pripada Mitinim precima, porodici Bundela. Moj stariji sin je otkupio polovinu ove vile od Mitinog brata i poklonio je meni, na praznik Teej, kad je Miti dao dokumenat da je usvojio Rani.”
Miti je ovom izjavom bila iznenađena.
Ekadiš je nastavila: “Vlasnici te vile smo bile Miti i ja. Pošto je Miti poklonila svojim ćerkama svoju polovinu i ja sam nedugo zatim otišla i moju polovinu poklonila Amanu i Ići. Dokument je u ormanu, tako da znate da su vlasnici ove vile samo blizanci. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *