Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 8. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 8. deo

By  | 

fb204f5cf2046d8568f590f054e600d9

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 8. deo
Jednog jutra sestra je rano došla i Miti izvadila krv i odnela na analizu, da vide u kakvom zdravstvenom stanju je sada, i koliko se oporavila. Nešto kasnije zove doktor i kaže da su Mitini rezultati dobri, i da sad polako može da ustaje, ali i dalje ne sme da se zamara i naglo okrece, jer može da se onesvesti s obzirom da je dugo bila vezana za postelju. Miti se obradovala i rekla svekrvi da odmah zakaže krštenje za bebe. Ekades kaže da ide odmah da zakaže i otišla. Vraca se kod Miti koja je sedela na krevetu i kaže da je krštenje zakazano za sutra, i da je odmah zvala dekoratere da se hol spremi, i da sad ide da pozove svu rodbinu, prijatelje i komšije da dođu na krštenje četiri beba, sva ponosna. Miti je moli da ne zove nikoga, njoj bi možda smetala gužva, oseća još uvek slabost, ona bi samo pozvala njene i oni u kuci, i da krštenje bude skromno. Miti joj se izvinjava što je za to moli i kvari joj raspoloženje, ali ona još uvek nije spremna zdravstveno za slavlje. Ekades pristaje i odlazi tužna. Miti je odmah pozvala svoju Amo (Damini), i javila joj dobru vest, da su joj dobri rezultati i da ce se bebe krstiti sutra. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.aapkacolors.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *