Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 83. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 83. deo

By  | 

www.youtube.com

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 83. deo
Akaš: “Dobro, nastavi, ali treba malo i da se odmaraš. Nego, htela si nešto da mi kažeš… Da li si spremna večeras da pričaš o tome?”
Miti: “Da, spremna sam. Bolje što pre da rešimo taj naš problem, jer ovako ne možemo dalje. Akaše primetila sam da te deca obožavaju , mislim da i ti njih i ne znam da li bi mogao bez njih, a sada i oni bez tebe.”
Akaš: “Kako da ih ne volim Miti, oni su moj život!”
Miti: “Dobro Akaše, to sam sve videla, ali ni ja više ne mogu bez njih. Ja ću zbog njih ostati u ovoj kući, jer smatram da oni treba da rastu uz oba roditelja. Podneću zbog njih i tu žrtvu.”
Akašu se pojavio blagi osmeh na licu, ali je Miti nastavila: “Akaše, da ostaću u ovoj kući, ali ti nikada više neću moći biti žena u pravom smislu te reči, neću ti moći pripasti. Ti imaš svoju sobu. Preseli se tamo gde si pored svoje žene proveo burnu ljubavnu noć sa svojom ljubavnicom, a ja ću ostati u ovoj sobi.”
Akaš je hteo nešto da kaže, bio je nakostrešen, ali mu je Miti dala znak da ćuti i da je sluša: “Znaš Akaše, zato je najbolje da se razvedemo sporazumno, da više ne dramiš oko toga, kao ranije i sad. Znaš da sam ti u zatvoru odmah dala razvod kada si mi tražio i ostavio me samu do suđenja. Znam da si me spasio, ali i tada sam napravila veliku grešku što sam ti se vratila, bili smo sporazumno razvedeni. Sećaš li se koliko smo se svađali oko Ambike, nisi hteo da me slušaš, iako sam i tada imala dokaza da ona soji iza svega. Na tvrđavi mi je to sve priznala i rekla mi je da sam se ja isprečila između vas i da te ona voli. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.youtube.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

50 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *