Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 87. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 87. deo

By  | 

www.sabi.pk

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 87. deo
Akaš je brže bolje na vrh kreveta pobacao jastuke, a onda kleknuo na krevet što bliže Miti, da bi i njoj stavio neki pod glavu i uzdignuo je malo. Zatim se ispružio pored nje više u polusedećem položaju, zavukao je ruku ispod njene glave i zagrlio je. Smejao se radosno dok su mu suze oblivale lice. Miti ga je pogledala i pitala zašto sada plče.
Akaš: “Ne znam Miti da li su to suze radosnice zato što sam uspeo da vratim svoju ženu nazad, ili suze zbog pakla i bola kroz koji sam prolazio, od kako si me napustila, a sada je tome došao kraj!”
Ljubio je u glavu, stiskao čvrsto: “Sada dobro moram da čuvam ovu moju ljubav, moju stidljivu košutu koju sam bio izgubio. Više te nikada neću pustiti! Naša loša prošlost je sada iza nas. Sve sam ti iskreno rekao, a o tome smo trebali još u početku da pričamo – o svojoj prošlosti. Ali ni ti ni ja tada nismo bili spremni, sve smo bacili pod tepih. Ja sam znao za tvog dečka i da je vaša ljubav bila velika i zato te nikada ništa nisam pitao. Mislio sam da si ga zaboravila i da mene voliš i nisam hteo da te podsećam na prošla vremena. Ali me nešto Miti interesuje… Do juče si pričala da bi se udala za njega, a večeras si mi rekla da je on pošao dalje i da je vaša veza odjednom nemoguća. Kako ti to znaš?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.sabi.pk

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *