Doktor Haus 1. i 2. epizoda! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus 1. i 2. epizoda!

By  | 

pageDoktor Haus 1. i 2. epizoda!

1 epizoda, Pilot

Rebeka Adler je 29-godišnja vaspitačica u vrtiću koja dobija afaziju i onesvesti se u svojoj učionici. Dr. House na početku odbija slučaj, ali prihvati kad mu Wilson kaže da je Rebeka njegova rodjaka. Istovremeno, Cuddy pokušava nagovoriti Housea da obavlja svoj posao u ambulanti, ali on odbija sve dok mu ona ne oduzme dozvolu za korištenje MR-a. House Rebeki dijagnostikuje  cerebralni vaskulitis i njeno se stanje poboljšava nakon tretmana.

Kako bi otkrio izvor napada, House nagovori Foremana da provali u Rebekinu kuću. U međuvremenu, Rebeka u svom bolničkom krevetu iznenada izgubi vid i dobije novi napad. U Rebekinoj kući Foreman otkriva slaninu i tako otkriva da je Wilson lagao o rodbinskoj vezi sa Rebekom (Wilson je Jevrej), kao i uzrok Rebeknih napada – patnjičara (pljosnati crvi koji žive u crevu čoveka). Iako Rebeka prvo odbija terapiju, House je nagovori tako što joj pomoću bezopasnog rendgenskog snimanja, koje je predložio Chase, dokaže da stvarno ima pantnjičare u mozgu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *