Doktor Haus od 66. do 70. epizode.Doktor Haus kraj treće sezone! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 66. do 70. epizode.Doktor Haus kraj treće sezone!

By  | 

pageDoktor Haus kraj treće sezone!
66 epizoda
Varalica izgubi sposobnost donošenja odluka i dolazi u Princeton-Plainsboro. Dok Hause i tim pokušavaju otkriti uzrok, Foreman ovaj slučaj prima dosta lično.

67 epizoda
Jedini spas dečaka obolelog od leukemije jeste transplantacija koštane srži od njegovog brata. Ekipa saznaje da i njegov brat nije potpuno zdrav. Hause i njegov tim moraju dobiti bitku sa vremenom kako bi spasili oboje. Foreman se u međuvremenu mora nositi sa posledicama prošlog slučaja.

68 epizoda
Foreman podnosi ostavku, ali niko ne zna razlog te njegove odluke.Hause dobija slučaj devojke Addie koja je počela krvariti iz usta tokom treninga. U međuvremenu, Hause i Wilson tajno su zabrinuti jedan za drugoga.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *