Doktor Haus od 121. do 124. epizode! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 121. do 124. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 121. do 124. epizode!
121 epizoda

Nova pacijentkinja Hauseovog tima je Valerie, atraktivna poslovna žena, koja dobija napade gde oseća jake boli. Hause prihvati slučaj isključivo zbog njenog izgleda, a i tim uskoro pada pod njen šarm. Jedino Trin’eska uspe zaobići tu karakteristiku i počinje istraživati bolest. U međuvremenu, Hause, kontaktira sa bivšim kolegom sa fakulteta kako bi ispravio grešku koju je napravio tokom studija.

122 epizoda
Hause i njegov tim za pacijenta dobijaju mladu zvezdu američkog fudbala , koju moraju izlečiti dovoljno brzo da stigne na probne utakmice za NFL. Ali, kada pacijent počne manifestovati niz čudnih i nepovezanih simptoma, tim ne može postići konsenzus oko najboljeg i najbržeg tretmana. U međuvremenu, Foremanov brat Marcus dolazi u iznenadnu posetu, a Hause i Wilson imaju problema oko sabotaže njihovog stana od strane nepoznate osobe.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site