Doktor Haus od 108. do 110 epizode!Doktor Haus želi da ide na psihijatrijsko lečenje! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 108. do 110 epizode!Doktor Haus želi da ide na psihijatrijsko lečenje!

By  | 

pageDoktor Haus želi da ide na psihijatrijsko lečenje!
108 epizoda

Hauseov novi pacijent je 14-godišnji gluvi dečak Seth koji se onesvestio tokom nakon što je počeo “čuti” eksplozije u glavi. Ubrzo tim dolazi u etičku dilemu kada Sethova majka odbije sinu ugraditi slušni aparat. U međuvremenu, Hause pati od nedostatka sna i počinje halucinirati Wilsonovu pokojnu devojku Amber. Chase pristaje na momačko veče koje će mu organizovati Hause,ali tokom proslave padne u anafilaktički šok.

109 epizoda
Hause i njegov tim dobijaju težak slučaj balerine kojoj su tokom probe otkazala pluća. Nakon što joj lekari kažu kako najverovatnije više neće moći plesati, kao posledica lečenja, počne joj otpadati i koža. Hause mora rešiti ovaj zamršeni slučaj dok istovremeno mora rešiti svoj problem sa halucinacijama – i dalje jako teško spava i viđa Amber. Iako zamoli Wilsona za pomoć, Hause je toliko očajan da će pokušati sve moguće tretmane kako bi se rešio halucinacija.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *