Dolina vukova 47 epizoda - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi Pusu

Dolina vukova 47 epizoda

By  | 

Dolina vukova 47 epizodaDolina vukova 47 epizoda
Karahanli izjavljuje pred vece da je Polat napravio prvi korak prema njihovoj porodici,tako das u mu dobre predispozicije da postane clan veca.

Memeti zove Polata,zeli da se oprosti od Polata jer zeli da izvrsi samoubistvo,Polat krece prema njemu.Posto je Polat bio na groblju sa Elif,a Memeti hoce da izvrsi samoubistvo na Cakirovom grobu,Polat trci prema njemu  I zamajava ga razgovorom preko telefona,malo kasnije dolazi do njega I odvraca ga od samoubistva.

Laz Zija menja svog slugu Orhana mladjim covekom.
Polat dolazi kod Laz Zije,tu su Nesrin I Merel,Laz Zija vencava Polata I Merel,Polat je zbuljen ovim dogadjajem,Merel ne zeli to,ali nemoze proti svog oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Memeti po Polatovom naredjenju razgovara sa njihovim ljudima,govori im da su krenuli putem u kom kraj nije jasan,govori im ko zeli da izadje iz ovoga nek to ucini sad,kasnije to nece moci jer ce kazniti svakog ko tad odustane.

Polat govori Huserv Agi da ce na brodu koji prevozi njihovu robu biti obavljena kontrola,koju je naredila drzava.
Orhan je zavrsio sluzenjem Laz Ziji,kako to po njihovom obicaju sledi,Orhan je izvrsio samoubistvo.Nov Laz Zijin sluga I njegovi ljudi sahranjuju Orhana u more.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *