Dolina vukova 93,94 i 95 epizoda - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi Pusu

Dolina vukova 93,94 i 95 epizoda

By  | 

pOLATDolina vukova 93,94 i 95 epizoda

93 EPIZODA.

Polat stoji pored ELif u operacionoj Sali, dolazi Hikmet I upozorava ga da dolazi policija,Polat I hikmet beze policiji.Polat odlazi u mrtvacnicu I tamo se skriva,Hikmeta hvata policija.

Memeti oduzima policajcu u autu pistol,ostaloj dvojici govori da spuste pistolje I preuzima kontrolu nad vozilom.Policajce vezuje za drvo,uzima im auto I odlazi.Memeti dolazi u bolnicu obucen kao policajac,Eren mu govori gde je skriven Polat,Memeti ulazi u mrtvacnicu I pronalazi Polata.Erhan I Abdulhej pronalaze pogrebno vozilo,kako bi izveli Polata iz bolnice.Uspesno su izbavili Polata iz bolnice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Polat u razgovoru sa Memetijem odlucuje da kaze svim njegovim ljudima da radi za drzavu.govori Memetiju da okupi ljude.

Nastavak na sledecoj strani

 

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *