Dolina vukova od 86 do 88 epizode,Elif ima udes - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova / Kurtlar Vadisi Pusu

Dolina vukova od 86 do 88 epizode,Elif ima udes

By  | 

Dolina vukova slike86 EPIZODA.Elif ima udes

Tilki pocinje da ubija jednog po jednog Polatovog coveka.Na televiziji javljaju da je Samuel ubijen.Tilkiev covek govori Tilkiju da je Samuel mrtav.Tilki ostavlja dva coveka ziva.
Kod Polata dolazi Kilic I Negirs,govore mu da je Safije nestala.Polat govori svojim ljudima da promene brojeve I mobilne telefone,jer ih neko prisluskuje I da nestanu na neko vreme.
Kilic dolazi na mesto na kojem je Tilki drzao zarobljene Polatove ljude,ali tu upadaju u zamku jer nailazi policija.Policija privodi neke ljude iz veca.

Memeti pokusava sustici Elif I upozori je na prisluskivanje telefona,ali Elif brzo vozi ,posle nekog kilometara Elif gubi kontrolu nad autom I prevrce se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Polat dobija lazan poziv od Safije,govori mu da se nadju  I govori mu das am dodje na to mesto,Polat zna da to nije bila Safije,ali ipak odlazi.Na mestu na kojem je dosao Polat,sa tvrdjave ga uspavljuju strelicom.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *